Lihakaalilaatikko
Hitaasti haudutettu kotoisa perinneruoka. Vuokaan laitetaan kotimaista, tuoretta kaalia, sipulia ja nauta-sika jauhelihaa Snellmanilta. Siirappi tuo siihen juuri oikean makeuden. Toimitetaan sous vide – pakkauksessa.
Ainekset:
Valkokaali 44 % (Suomi), vesi, Snellmanin naudan- ja sianliha 18 % (Suomi), sipuli, riisi, siirappi, porkkana, jodioitu suola, mausteet (paprika, kirveli, meirami, sipuli, porkkana, lipstikka, mustapippuri), sokeri, rypsiöljy.
Lämmitys: Kuumenna höyrykeitossa 90 °C 15-20 min. Avaa pakkaus ja tyhjennä tarjoiluvuokaan.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 439 kJ / 105 kcal |
Rasvaa | 4 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 1.5 g |
Hiilihydraattia | 11.5 g |
– josta sokereita | 4.4 g |
Ravintokuitua | 0.9 g |
Proteiinia | 4.7 g |
Suolaa | 0.9 g |
Laktoosia | 0.0 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.