Lasagne Bolognese
Lasagne on takaisin, elikkäs comebäk, elikkäs ritorno. Makukin on parempi kuin ikinä. Itse keitetyssä lihaliemessä haudutetaan kiireettä Snellmanin kotimaista naudanlihaa ja maku viimeistellään Snellmanin Kunnon pekonilla. Mukana tuoreita juureksia, reilusti bechamel-kastiketta ja päällä kotimaista emmental juustoa.
Ainekset:
Suomalainen maito, Snellmanin naudanliha 17 % (Suomi), tuoreet kasvikset (sipuli, porkkana, juuriselleri, varsiselleri, palsternakka), tomaattimurska, pasta (EU) (durumvehnäjauho, vesi), tomaattipyre, vehnäjauho, emmental juusto (Suomi), paistetun pekonin rasva, lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, suola, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti)), Snellmanin Kunnon pekoni 3 % (porsaanliha (Suomi), suola, sokeri, silava, säilöntäaine (E250)), jodioitu suola, valkosipuli, maissitärkkelys, sokeri, punaviiniuute, mausteet (paprikajauhe, lipstikka, timjami, mustapippuri, muskottipähkinä, valkopippuri, oregano, laakerinlehti), rypsiöljy.
Lämmitys uunissa 175 °C 40-50 min.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 724 kJ / 173 kcal |
Rasvaa | 9.1 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 4.1 g |
Hiilihydraattia | 13.7 g |
– josta sokereita | 4.8 g |
Ravintokuitua | 1 g |
Proteiinia | 8.3 g |
Suolaa | 1 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.