Kirjolohifileepala ja paahdetut perunat
kotimainen kalasaalis
Kalakokkausta karttaville taattu kotimainen kalasaalis raikkaalla kastikkeella. Kirjolohen kaverina kuoriperunaa, porkkanaa, sitruunaa ja raikas jogurttikastike. Ei tarvita taaskaan kuin haarukka.
Ainekset:
Paahdettu peruna 170 g: Peruna 98 % (Suomi), rapsiöljy, jodioitu suola. Kuorrutettu kirjolohipala 80 g: Kirjolohifilee 88 % (Suomi), korppujauho (vehnäjauho, hiiva, suola, paprika), rapsiöljy, sitruunankuori, jodioitu suola, valkosipuli, mustapippuri. Maustetut porkkanat 60 g: Porkkana, rapsiöljy, sokeri, jodioitu suola, mustapippuri, sitruunankuori. Lime-jogurttikastike 50 g: Jogurtti (kerma) (Suomi), limen mehu, sokeri, suola. Tuote saattaa sisältää ruotoja.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 534 kJ / 128 kcal |
Rasvaa | 5.9 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 1.4 g |
Hiilihydraattia | 12.2 g |
– josta sokereita | 2.5 g |
Ravintokuitua | 1.9 g |
Proteiinia | 5.7 g |
Suolaa | 1 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.