Kermaperunat
Kermaperunat ovat lisukkeiden klassikko. Kermaperunoiden salaisuus on kunnon raaka-aineissa: suomalaisen perhetilan perunassa ja kotimaisessa kermassa. Siihen kun lisätään ripaus suolaa ja kypsennetään herkulliset kermaperunat meheväksi, niin kyllä maistuu.
Toimitetaan sous vide – pakkauksessa.
Ainekset:
Peruna 71 %, suomalainen kerma, jodioitu suola.
Lämmitys: Tyhjennä pakkaus GN-vuokaan. Kuumenna uunissa 160 °C 35 min.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 626 kJ / 150 kcal |
Rasvaa | 9.2 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 5.5 g |
Hiilihydraattia | 13.9 g |
– josta sokereita | 1.7 g |
Ravintokuitua | 1.9 g |
Proteiinia | 1.9 g |
Suolaa | 0.9 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.