Kebablihaa kastikkeessa
Snellmanin kotimaisesta naudanlihasta valmistettua tuoretta kebablihaa tomaattisessa kastikkeessa. Täyteläisen makuista ja sopivasti potkua. Tarjoile esimerkiksi riisin kera.
Ainekset:
Kebabliha 1430 g: Snellmanin naudanliha 96 % (Suomi), suola, mausteet (valko- ja mustapippuri, paprika, chili, sipuli, valkosipuli), aromit (pippuri, chili, lipstikka, paprika, liha), glukoosi (maissi), sokeri, rypsiöljy, stabilointiaine (E450). Kastike 1070 g: Tomaattipyre, rypsiöljy, vesi, sokeri, etikka, kananmunankeltuainen, suola, valkosipuli, paprika, chilirouhe, muunnettu maissitärkkelys, sinappijauhe, mustapippuri, chili, juustokumina, säilöntäaine (kaliumsorbaatti).
Lämmitys uunissa 175 °C 40-50 min.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 1241 kJ / 299 kcal |
Rasvaa | 25.1 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 6.2 g |
Hiilihydraattia | 7.6 g |
– josta sokereita | 6.1 g |
Ravintokuitua | 0 g |
Proteiinia | 11.5 g |
Suolaa | 1.9 g |
Laktoosia | 0,0 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.