logo
Open Close

Kebablihaa kas­tik­kees­sa

2500 g, laktoositon, gluteeniton, voimakassuolainen
Kebab riisillä

Kotimaista Snellmanin kebablihaa

Tomaattia

Paprikaa

Chiliä

Snellmanin kotimaisesta naudanlihasta valmistettua tuoretta kebablihaa tomaattisessa kastikkeessa. Täyteläisen makuista ja sopivasti potkua. Tarjoile esimerkiksi riisin kera.

Ainekset:

Kebabliha 1430 g: Snellmanin naudanliha 96 % (Suomi), suola, mausteet (valko- ja mustapippuri, paprika, chili, sipuli, valkosipuli), aromit (pippuri, chili, lipstikka, paprika, liha), glukoosi (maissi), sokeri, rypsiöljy, stabilointiaine (E450). Kastike 1070 g: Tomaattipyre, rypsiöljy, vesi, sokeri, etikka, kananmunankeltuainen, suola, valkosipuli, paprika, chilirouhe, muunnettu maissitärkkelys, sinappijauhe, mustapippuri, chili, juustokumina, säilöntäaine (kaliumsorbaatti).

 

 

Lämmitys uunissa 175 °C 40-50 min.

Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

Energiaa 1241 kJ / 299 kcal
Rasvaa 25.1 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 6.2 g
Hiilihydraattia 7.6 g
– josta sokereita 6.1 g
Ravintokuitua 0 g
Proteiinia 11.5 g
Suolaa 1.9 g
Laktoosia 0,0 g
Tallenna