logo
Open Close

Kebab riisillä

350 g, laktoositon, gluteeniton, voimakassuolainen
Kebab riisillä

Kotimaista Snellmanin naudanlihaa

Kebabkastiketta

Basmatiriisiä

Tomaattia

Sopivasti mausteita

Pepperoni

”Moi. Äiti opetti mulle että pitää aina kiittää ruuasta. Söin tänään kebabbia riisillä, oli hyvää. Kiitos ruuasta 😄”

– Suvi

Kotimaista lihaa

Saammeko esitellä; kebab riisillä. Tätä Suomen epävirallista kansallisruokaa on nyt saatavilla Kokkikartanon kääreessä. Runsas annos Snellmanin kotimaista kebablihaa ja meidän makuun oikein hyvää kastiketta. Lisukkeena ei mitä tahansa riisiä, vaan basmatiriisiä. Mukaan ripaus tulisuutta pepperonista.

Ainekset:

Kebabliha ja kastike 150 g: Kebabliha 86 g: Snellmanin naudanliha 96 % (Suomi), suola, mausteet (valko- ja mustapippuri, paprika, chili, sipuli, valkosipuli), aromit (pippuri, chili, lipstikka, paprika, liha), glukoosi (maissi), sokeri, rapsiöljy, stabilointiaine (E450). Kebabkastike 64 g: Tomaattipyre, rapsiöljy, vesi, sokeri, etikka, kananmunankeltuainen, suola, valkosipuli, paprika, chilirouhe, muunnettu maissitärkkelys, sinappijauhe, mustapippuri, chili, juustokumina, säilöntäaine (E202). Basmatiriisi 180 g: Vesi, basmatiriisi, oliiviöljy, jodioitu suola, valkosipuli. Vihreä pepperoni 20 g: Pepperoni, vesi, suola, etikka, happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaineet (E211, kaliumdisulfiitti (E224)).

Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

Energiaa 842 kJ / 202 kcal
Rasvaa 11.7 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2.9 g
Hiilihydraattia 17.6 g
– josta sokereita 2.7 g
Ravintokuitua 0.2 g
Proteiinia 6.5 g
Suolaa 1.5 g
Laktoosia 0.0 g
Tallenna