Kasvislasagne

”Suuret kiitokset kasvislasagnesta!
-Erja, Tampere
On ihan mahtavan hyvää!”
REILUSTI TUOREITA KASVIKSIA
Tässä hurjan hyvä kasvisruoka kaikille syöjille! Tomaattinen kastike on haudutettu kiireettä tuoreista kasviksista: sipulia, porkkanaa, juuri- ja varsiselleriä, palsternakkaa, keltajuurta, juuripersiljaa. Reilu pariakymmentä raaka-ainetta eikä yksikään ole turha. Kasvispitoisuus on peräti 42%! Mehevyys tulee linsseistä, täyteläisyys bechamel-kastikkeesta ja emmental juustosta.

Ainekset:
Suomalainen maito, tomaattimurska, tuoreet kasvikset 15 % (EU) (sipuli, porkkana, juuriselleri, varsiselleri, palsternakka, keltajuuri, juuripersilja), pasta* (EU) (durumvehnäjauho, vesi), vehnäjauho, suomalainen emmental juusto, tomaattipyre, suomalainen voi, punainen linssi, herkkusieni, vesi, oliiviöljy, jodioitu suola, valkoviiniuute, valkosipuli, sokeri, mausteet (lipstikka, paprikajauhe, timjami, mustapippuri, sarviapila, valkopippuri, muskottipähkinä, oregano, laakerinlehti), rypsiöljy. *Pasta saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, soijaa ja sinappia.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 615 kJ / 147 kcal |
Rasvaa | 6.5 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 3.3 g |
Hiilihydraattia | 15.7 g |
– josta sokereita | 4.8 g |
Ravintokuitua | 1.6 g |
Proteiinia | 5.3 g |
Suolaa | 0.8 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.