Karjalanpaisti

Maistuva karjalanpaisti on valmistettu hitaasti hauduttaen kotimaisesta Snellmanin sian- ja naudanlihasta. Aidoista luista keitettyyn liemeen on reilusti jätetty maustepippurit ja laakerinlehdet. Sipulit ja porkkanat ovat isoina paloina paistin seassa. On tämä meidän karjalanpaisti-ohje niin hyvä, että se sopii myös vaativaan makuun. Karjalanpaisti on suomalaista perinneruokaa parhaimmillaan! Toimitetaan sous vide – pakkauksessa.
Ainekset:
Ainekset: Snellmanin naudanliha 40 % (Suomi) , Snellmanin sianliha 40 % (Suomi), sipuli, porkkana, lihaliemi (vesi, naudan luut, naudan liha, porkkana, sipuli, palsternakka, suola, persilja, timjami, mustapippuri, laakerinlehti), jodioitu suola, vesi, maustepippuri, laakerinlehti.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 595 kJ / 142 kcal |
Rasvaa | 7.6 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 2.7 g |
Hiilihydraattia | 1.2 g |
– josta sokereita | 1.1 g |
Ravintokuitua | 0.5 g |
Proteiinia | 16.5 g |
Suolaa | 1.0 g |
Laktoosia | 0,0 g |