logo
Open Close

Kar­ja­lan­pais­ti

2500 g, laktoositon, gluteeniton

Itse keitettyä lihalientä

Kotimaista Snellmanin naudanlihaa

Kotimaista Snellmanin porsaanlihaa

Sipulia

Porkkanaa

Maistuva karjalanpaisti on valmistettu hitaasti hauduttaen kotimaisesta Snellmanin sian- ja naudanlihasta. Aidoista luista keitettyyn liemeen on reilusti jätetty maustepippurit ja laakerinlehdet. Sipulit ja porkkanat ovat isoina paloina paistin seassa. On tämä meidän karjalanpaisti-ohje niin hyvä, että se sopii myös vaativaan makuun. Karjalanpaisti on suomalaista perinneruokaa parhaimmillaan! Toimitetaan sous vide – pakkauksessa.

Ainekset:

Snellmanin naudanliha 39 % (Suomi) , Snellmanin sianliha 39 % (Suomi), sipuli, porkkana, lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), jodioitu suola, vesi, maustepippuri, laakerinlehti.

 

 

Lämmitys: Kuumenna pakkauksessaan höyrykeitossa 90 °C n. 20 min. tai uunissa GN-vuoassa 160 °C 30-40 min.

Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

Energiaa 595 kJ / 142 kcal
Rasvaa 7.6 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2.7 g
Hiilihydraattia 1.2 g
– josta sokereita 1.1 g
Ravintokuitua 0.5 g
Proteiinia 16.5 g
Suolaa 1.0 g
Laktoosia 0,0 g
Tallenna