Karjalanpaisti
Maistuva karjalanpaisti on valmistettu hitaasti hauduttaen kotimaisesta Snellmanin sian- ja naudanlihasta. Aidoista luista keitettyyn liemeen on reilusti jätetty maustepippurit ja laakerinlehdet. Sipulit ja porkkanat ovat isoina paloina paistin seassa. On tämä meidän karjalanpaisti-ohje niin hyvä, että se sopii myös vaativaan makuun. Karjalanpaisti on suomalaista perinneruokaa parhaimmillaan! Toimitetaan sous vide – pakkauksessa.
Ainekset:
Snellmanin naudanliha 39 % (Suomi) , Snellmanin sianliha 39 % (Suomi), sipuli, porkkana, lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), jodioitu suola, vesi, maustepippuri, laakerinlehti.
Lämmitys: Kuumenna pakkauksessaan höyrykeitossa 90 °C n. 20 min. tai uunissa GN-vuoassa 160 °C 30-40 min.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 595 kJ / 142 kcal |
Rasvaa | 7.6 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 2.7 g |
Hiilihydraattia | 1.2 g |
– josta sokereita | 1.1 g |
Ravintokuitua | 0.5 g |
Proteiinia | 16.5 g |
Suolaa | 1.0 g |
Laktoosia | 0,0 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.