Kanakeitto thaimaalaisittain

Päätettiiin tehdä kanakeitto ja mietittiin miten saataisiin siihen oikein kunnolla makuja. Suomalaisen broilerin kaveriksi lisättiin riisinuudelia, kookoskermaa ja kokonainen setti thaityylisiä mausteita kuten chiliä, inkivääriä, korianteria ja sitruunaruohoa. Lisäksi vielä ihan tuttuja vihanneksia kuten porkkanaa, perunaa ja sokeriherneitä. Tuli hyvänmakuista!
Toimitetaan sous vide-pakkauksessa.
Ainekset:
Kanaliemi (vesi, luullinen broilerinliha, palsternakka, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), vesi, broilerinliha 15 % (Suomi), peruna, porkkana, sipuli, sokeriherne, kookoskerma (kookosuute, vesi), purjosipuli, riisinuudeli, kasviöljy (rypsi, rapsi), jodioitu suola, limepyre, inkivääri, chili, valkosipuli, sokeri, maissitärkkelys, sitruunaruoho, kalakastike (anjovisuute, suola, sokeri), korianteri, limen lehti, kurkuma.
Lämmitys: Kuumenna pakkauksessaan höyrykeitossa 90 °C n. 20 min. tai tyhjennä kattilaan ja kuumenna.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 341 kJ / 82 kcal |
Rasvaa | 4.2 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 1.7 g |
Hiilihydraattia | 5.7 g |
– josta sokereita | 1.9 g |
Ravintokuitua | 0.9 g |
Proteiinia | 4.8 g |
Suolaa | 0.9 g |
Laktoosia | 0.0 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.