logo
Open Close

Kanakeitto thaimaalaisittain

2500 g, laktoositon, gluteeniton

Kotimaista broilerinlihaa

Itse keiteltyä kanalientä

Kookoskermaa

Tuoreita kasviksia

Inkivääriä

Chiliä

Päätettiiin tehdä kanakeitto ja mietittiin miten saataisiin siihen oikein kunnolla makuja. Suomalaisen broilerin kaveriksi lisättiin riisinuudelia, kookoskermaa ja kokonainen setti thaityylisiä mausteita kuten chiliä, inkivääriä, korianteria ja sitruunaruohoa. Lisäksi vielä ihan tuttuja vihanneksia kuten porkkanaa, perunaa ja sokeriherneitä. Tuli hyvänmakuista!

Toimitetaan sous vide-pakkauksessa.

Ainekset:

Kanaliemi (vesi, luullinen broilerinliha, palsternakka, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), vesi, broilerinliha 15 % (Suomi), peruna, porkkana, sipuli, sokeriherne, kookoskerma (kookosuute, vesi), purjosipuli, riisinuudeli, kasviöljy (rypsi, rapsi), jodioitu suola, limepyre, inkivääri, chili, valkosipuli, sokeri, maissitärkkelys, sitruunaruoho, kalakastike (anjovisuute, suola, sokeri), korianteri, limen lehti, kurkuma.

 

 

Lämmitys: Kuumenna pakkauksessaan höyrykeitossa 90 °C n. 20 min. tai tyhjennä kattilaan ja kuumenna.

 

Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

Energiaa 341 kJ / 82 kcal
Rasvaa 4.2 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1.7 g
Hiilihydraattia 5.7 g
– josta sokereita 1.9 g
Ravintokuitua 0.9 g
Proteiinia 4.8 g
Suolaa 0.9 g
Laktoosia 0.0 g