logo
Open Close

Jauhelihakeitto

2500 g, laktoositon, gluteeniton

Kotimaista Snellmanin naudanlihaa

Kotimaista perunaa

Itse keiteltyä lihalientä

Tuoreita vihanneksia

Perusjutut on hyviä. Niin kuin jauhelihakeitto. Ei tarvita kuin
tuoreita perunoita ja kasviksia sekä reilusti paistettua Snellmanin
naudanjauhelihaa. Laitetaan sitten kaikki itse tehtyyn lihaliemeen.
Mausteeksi persiljaa ja lipstikkaa. Ei voi mennä pieleen. Ja lihaa
tosiaan 20 %.

Toimitetaan sous-vide pakkauksessa.

Ainekset:

Peruna, lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), Snellmanin naudanliha 20 % (Suomi), vesi, tuoreet vihannekset (porkkana, sipuli, palsternakka, purjo), jodioitu suola, persilja, lipstikka.

 

Lämmitys: Kuumenna pakkauksessaan höyrykeitossa 90 °C n. 20 minuuttia tai tyhjennä kattilaan ja kuumenna.

Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

Energiaa 323 kJ / 77 kcal
Rasvaa 3.5 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1.5 g
Hiilihydraattia 5.3 g
– josta sokereita 1 g
Ravintokuitua 1.2 g
Proteiinia 5.5 g
Suolaa 0.9 g
Laktoosia 0 g