Italian pyörykät tomaattikastikkeessa
Tehtiin taas oikein mehevät ja lihaisat pullat. Pyöriteltiin reilusti
Snellmanin naudan- ja porsaanlihaa ja laitettiin ne runsaaseen
tomaattikastikkeeseen. Mukaan vielä yrttejä ja muita mausteita
muistuttamaan italiasta.
Toimitetaan sous-vide pakkauksessa.
Ainekset:
Kastike: tomaattimurska, vesi, tomaattisose, maissitärkkelys, sokeri, oliiviöljy, valkosipuli, jodioitu suola, basilika, mustapippuri, paprika, kumina, fenkoli, korianteri, laakerinlehti. Lihapullat: naudan- ja sianliha 81 %, kananmuna, korppujauho (vehnäjauho, suola), paahdettu sipuli, perunahiutaleet, valkosipuli, jodioitu suola, basilika, tomaattisose, persilja, mustapippuri, timjami, oregano.
Lämmitys: Kuumenna pakkauksessaan höyrykeitossa 90 °C n. 20 minuuttia tai tyhjennä kattilaan ja kuumenna.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 715 kJ / 171 kcal |
Rasvaa | 10 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 4 g |
Hiilihydraattia | 8.8 g |
– josta sokereita | 2.9 g |
Ravintokuitua | 1.1 g |
Proteiinia | 11.2 g |
Suolaa | 1.2 g |
Laktoosia | 0 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.