logo
Open Close

Italian pyörykät tomaattikastikkeessa

2500 g, laktoositon

Kotimaista naudan- ja sianlihaa

Tomaattia

Sipulia

Valkosipulia

Basilikaa

Tehtiin taas oikein mehevät ja lihaisat pullat. Pyöriteltiin reilusti
Snellmanin naudan- ja porsaanlihaa ja laitettiin ne runsaaseen
tomaattikastikkeeseen. Mukaan vielä yrttejä ja muita mausteita
muistuttamaan italiasta.

Toimitetaan sous-vide pakkauksessa.

Ainekset:

Kastike: tomaattimurska, vesi, tomaattisose, maissitärkkelys, sokeri, oliiviöljy, valkosipuli, jodioitu suola, basilika, mustapippuri, paprika, kumina, fenkoli, korianteri, laakerinlehti. Lihapullat: naudan- ja sianliha 81 %, kananmuna, korppujauho (vehnäjauho, suola), paahdettu sipuli, perunahiutaleet, valkosipuli, jodioitu suola, basilika, tomaattisose, persilja, mustapippuri, timjami, oregano.

 

Lämmitys: Kuumenna pakkauksessaan höyrykeitossa 90 °C n. 20 minuuttia tai tyhjennä kattilaan ja kuumenna.

 

 

Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

Energiaa 715 kJ / 171 kcal
Rasvaa 10 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 4 g
Hiilihydraattia 8.8 g
– josta sokereita 2.9 g
Ravintokuitua 1.1 g
Proteiinia 11.2 g
Suolaa 1.2 g
Laktoosia 0 g