Feta-kasviskiusaus
”Hei kokkikartanolaiset! Olen vuosia ollut teidän tuotteiden käyttäjä ja niistä kovasti tykännyt. Feta-kasviskiusaus kuuluu suosikkeihini ja nyt olette uusineet reseptin ja se on, jos mahdollista, entistäkin maukkaampi. Kiitos siitä ja kaikista muistakin teidän hyvistä tuotteista. Aurinkoista syksyn jatkoa!”
-Taimi, Pyhtää
Ripaus kreikkaa
Aitous on puoli ruokaa. Siksi meidän Feta-kasviskiusauksen juusto tulee Kreikasta. Siihen kun lisätään vakallinen suomalaista perunaa Pohjanmaalta, ovat maut kevyesti sanottuna kohdillaan. Lisäksi vuokaan tulee tietenkin runsaasti tuoreita kasviksia. Reilulla kädellä kermaa ja kuumaan uuniin.
Ainekset:
Peruna, suomalainen kerma, sipuli, kasvikset 15 % (EU) (porkkana, palsternakka), fetajuusto 9 % (lampaanmaito (Kreikka), vuohenmaito (Kreikka), suola), suomalainen voi, jodioitu suola, valkosipuli, perunahiutale, mustapippuri, oregano.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 701 kJ / 169 kcal |
Rasvaa | 10.7 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 6.6 g |
Hiilihydraattia | 10.8 g |
– josta sokereita | 2.5 g |
Ravintokuitua | 2.1 g |
Proteiinia | 3.2 g |
Suolaa | 0.9 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.