Broilerin sisäfilee ja tomaatti-vuohenjuustopasta
”Tässä suoraa palautetta: Ihan jäätävän hyvää,
-Terhi, Järvenpää
siis ravintolatason annos.
Teillä on kyllä kaikki tosi hyvää.
Kiitos ja tsemppiä kevääseen koko porukalle!”
Kastikkeena klassikkoyhdistelmä
Tähän annokseen laitetaan pintamaustettua kotimaista broilerin sisäfileetä ja paahdettua parsakaalia. Lisukkeena on fusillipastaa klassikkoyhdistelmällä nimittäin tomaatti-vuohenjuustokastikkeella.
Ainekset:
Mausteinen broilerin sisäfilee 90 g: Broileri (Suomi), oliiviöljy, jodioitu suola, sokeri, paprika, mustapippuri, kurkuma. Tomaatti-vuohenjuustopasta 240 g: Pasta* (EU) (durumvehnäjauho), tomaattimurska, suomalainen kerma, chévre sulatejuusto 10 % (EU) (vuohenjuusto (vuohenmaito, suola, hapate, kananmunan lysotsyymi (E1105)), vesi), vesi, sipuli, tomaattipyre, sokeri, valkosipuli, oliiviöljy, maissitärkkelys, jodioitu suola, valkoviiniuute, chili, mustapippuri. Paahdettu parsakaali 20 g: Parsakaali, oliiviöljy, sokeri, jodioitu suola, mustapippuri, tähtianis, muskotti. *Pasta saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja sinappia.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 696 kJ / 166 kcal |
Rasvaa | 7.6 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 3 g |
Hiilihydraattia | 12.6 g |
– josta sokereita | 3.2 g |
Ravintokuitua | 0.9 g |
Proteiinia | 11.4 g |
Suolaa | 0.9 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.