Bolognesekastike
Meidän bolognesekastike on tehty Snellmanin suomalaisesta naudanlihasta ja sopii moneen makuun. Kastike muodostaa maukkaan aterian esimerkiksi pastan kanssa. Pakataan sous-vide pakkaukseen.
Ainekset:
Snellmanin naudanliha 30 % (Suomi), tomaattimurska, vesi, sipuli, tomaattisose, porkkana, selleri, HEINZ tomaattiketsuppi (tomaatti, viinietikka, sokeri, suola, mauste- ja yrttiuute (sis. selleri), mausteet), valkosipuli, jodioitu suola, muunneltu vahamaissitärkkelys (E1422), mausteet (paprika, oregano, chili, juustokumina, habanero, kumina, mustapippuri, timjami). Pakataan sous-vide pakkaukseen.
Lämmitys: Kuumenna pakkauksessaan höyrykeitossa 100 °C n. 20 min. tai tyhjennä kattilaan ja kuumenna.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 421 kJ / 101 kcal |
Rasvaa | 5.4 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 2.3 g |
Hiilihydraattia | 5.9 g |
– josta sokereita | 2.4 g |
Ravintokuitua | 1.1 g |
Proteiinia | 6.6 g |
Suolaa | 1.2 g |
Laktoosia | 0.0 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.