logo
Open Close

Lihapullat ker­ma­kas­tik­kees­sa

3200 g, laktoositon
Lihapullat muusin ja kermakastikkeen kera

Itse keitettyä lihalientä

Kotimaista Snellmanin naudan- ja porsaanlihaa

Sipulia

Kotimaista kermaa

Lihapullat kermakastikkeessa on monen kestosuosikki. Maistuvassa, itse tehtyyn lihaliemeen ja kotimaiseen kermaan tehdyssä kastikkeessa on muuten reilusti meidän herkullisia lihapullia.

Ainekset:

Kermakastike 1720 g: Vesi, lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), suomalainen kerma, tuore sipuli, vehnäjauho, suomalainen voi, tomaattisose, rapsiöljy, jodioitu suola, karamellisoitu sokerisiirappi, mauste-, musta- ja valkopippuri, laakerinlehti. Lihapullat 1480 g: Snellmanin naudan- ja sianliha 87 % (Suomi), tuore sipuli, korppujauho (vehnäjauho, suola, hiiva), vesi, kananmuna, kerma (Suomi), suola, mausteet (musta-, mauste- ja valkopippuri), rypsiöljy.

 

 

Lämmitys uunissa 175 °C 40-50 min.

Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

Energiaa 763 kJ / 184 kcal
Rasvaa 13.8 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 6.7 g
Hiilihydraattia 5.1 g
– josta sokereita 0.8 g
Ravintokuitua 0.5 g
Proteiinia 9.3 g
Suolaa 1.1 g
Laktoosia <0.01 g
Tallenna