Lihapullat kermakastikkeessa

Lihapullat kermakastikkeessa on monen kestosuosikki. Maistuvassa, itse tehtyyn lihaliemeen ja kotimaiseen kermaan tehdyssä kastikkeessa on muuten reilusti meidän herkullisia lihapullia.
Ainekset:
Kermakastike 1720 g: Vesi, lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), suomalainen kerma, tuore sipuli, vehnäjauho, suomalainen voi, tomaattisose, rapsiöljy, jodioitu suola, karamellisoitu sokerisiirappi, mauste-, musta- ja valkopippuri, laakerinlehti. Lihapullat 1480 g: Snellmanin naudan- ja sianliha 87 % (Suomi), tuore sipuli, korppujauho (vehnäjauho, suola, hiiva), vesi, kananmuna, kerma (Suomi), suola, mausteet (musta-, mauste- ja valkopippuri), rypsiöljy.
Lämmitys uunissa 175 °C 40-50 min.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 763 kJ / 184 kcal |
Rasvaa | 13.8 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 6.7 g |
Hiilihydraattia | 5.1 g |
– josta sokereita | 0.8 g |
Ravintokuitua | 0.5 g |
Proteiinia | 9.3 g |
Suolaa | 1.1 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.