Broileririsotto ja basilikapapuja

SITRUUNAINEN risotto, joka hurmaa!
Tehtiin sitruunainen risotto aidosta ja asianmukaisesta arborio-riisistä – juuri niin kuin italialainen klassikko ansaitsee. Ruokaisuutta lisäämään mukana broilerin sisäfileetä ja basilikalla maustettuja pitkiä vihreitä papuja. Valmis ateria niin arjen piristykseksi kuin viikonlopun hemmotteluhetkiin.
Saatavilla kaupoissa syyskuusta 2025 alkaen.

Ainekset:
Risotto 220 g: Kanaliemi (vesi, luullinen broilerinliha, palsternakka, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), riisi, vesi, suomalainen kerma, sipuli, Grana Padano juusto (maito (Italia), suola, juoksute, kananmunan lysotsyymi (E1105)), oliiviöljy, sitruunapyre, jodioitu suola, sokeri, valkoviinietikka, valkosipuli, sitruunankuori, mustapippuri, kurkuma. Mausteiset broilerin sisäfileepalat 90 g: Broilerin sisäfilee (Suomi), persilja, jodioitu suola, rapsiöljy, valkosipuli, sitruunankuori, paprika, kurkuma, mustapippuri. Basilikapavut 50 g: Vihreä papu (EU), rapsiöljy, valkosipuli, jodioitu suola, basilika, mustapippuri.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 544 kJ / 129 kcal |
Rasvaa | 4.4 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 1.6 g |
Hiilihydraattia | 13 g |
– josta sokereita | 0.9 g |
Ravintokuitua | 0.9 g |
Proteiinia | 9 g |
Suolaa | 0.93 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.