Perunoita ja valkosipulia

Täydellinen makupari: perunat ja paahdettu valkosipuli
Ei kesää ilman perunaa. Ja valkosipulistakin sanotaan, ettei sitä voi olla liikaa. Siitä emme ihan tiedä, mutta laitoimme sopivasti molempia tähän
vuokaan. Perunat on valmiiksi kypsät ja napakat, eli jäljelle jää vain nopea kierros uunissa tai grillissä. Kastikkeessa maistuu paahteinen valkosipuli ja sen voi pursottaa päälle tai sivuun. Yhtä hyvää yhtä lailla.
Saatavilla kaupoissa huhtikuusta 2025 alkaen.

makua ja helppoutta KAIKKIIN kesän ruokailuhetkiin.

Ainekset:
Perunat 410 g: Peruna 93 % (Suomi), valkosipuli 3 % (EU), rapsiöljy, jodioitu suola. Paahdettu valkosipulikastike 40 g: Rapsiöljy, vesi, valkosipuli 8 % (EU), pastöroitu kananmunan keltuainen, suomalainen jogurtti (maito, hapate, kerma, maitojauhe), sokeri, väkiviinaetikka, maissitärkkelys, jodioitu suola, oliiviöljy, säilöntäaineet (E202, E211), mustapippuri, rypsiöljy.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 596 kJ / 143 kcal |
Rasvaa | 8.4 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 0.6 g |
Hiilihydraattia | 14 g |
– josta sokereita | 1.2 g |
Ravintokuitua | 2.1 g |
Proteiinia | 1.8 g |
Suolaa | 0.87 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.