Perunamuusi
Perinteisen perunamuusin suussa sulava maku ja samettinen rakenne syntyvät suomalaisesta perunasta ja kermasta.
Toimitetaan sous vide – pakkauksessa.
Ainekset:
Peruna 67 % (Suomi), suomalainen kerma, vesi, jodioitu suola.
Tyhjennä pakkaus GN-vuokaan, peitä leivinpaperilla ja kuumenna höyrykeitossa 90 °C n. 30 min.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 426 kJ / 102 kcal |
Rasvaa | 5.9 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 3.5 g |
Hiilihydraattia | 10.4 g |
– josta sokereita | 1.3 g |
Ravintokuitua | 1.5 g |
Proteiinia | 1.5 g |
Suolaa | 0.9 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.