Pekonipasta
Kun ruokaa tehdään maku edellä, on hyvät raaka-aineet ihan tärkeintä. Kotimaisen pekonin lisäksi tähän tulee pastaa, kermaa ja juustoa.
Yksinkertaista, mutta hyvää.
Ainekset:
Vesi, suomalainen kerma, Snellmanin Kunnon pekoni 19 % (porsaanliha (Suomi), suola, sokeri, silava, säilöntäaine (E250)), pasta (EU) (durumvehnäjauho*, vesi), Grana Padano juusto (maito (Italia), suola, juoksute, kananmunan lysotsyymi (E1105)), peruna-maissitärkkelys, rapsiöljy, persilja, jodioitu suola, mustapippuri. *Pasta saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja sinappia.
Lämmitys: Uunissa 175°C 40 – 50 min.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 1107 kJ / 266 kcal |
Rasvaa | 19.3 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 8.5 g |
Hiilihydraattia | 14.5 g |
– josta sokereita | 1.5 g |
Ravintokuitua | 0.5 g |
Proteiinia | 9.5 g |
Suolaa | 1 g |
Laktoosia | 0.0 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.