Palapaisti ja muusi
vanhan ajan lohtua ja LIHA 100% suomalaista
Kun ollaan perinteisiä niin ollaan sitten kunnolla. Hartaasti haudutettu palapaisti suomalaisesta naudanlihasta osuu ja uppoaa edelleen kuin ennen vanhaan. Kastike tehdään huolella omaan tuoreeseen lihaliemeen. Viereen kauhallinen kunnon perunamuusia ja aidosti puolukkainen hillo. Eipä sitä muuta osaa kaivatakaan.
Saatavilla kaupoissa syyskuun 2024 alusta alkaen.
Ainekset:
Perunamuusi 170 g: Peruna 68 % (Suomi), suomalainen kerma, vesi, jodioitu suola. Naudan palapaistikastike 150 g: Snellmanin naudanliha 69 % (Suomi), vesi, lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), suomalainen kerma, sipuli, vehnäjauho, rapsiöljy, suomalainen voi, jodioitu suola, tomaattipyre, karamellisoitu sokerisiirappi, musta-, mauste- ja valkopippuri, laakerinlehti. Puolukkasurvos 30 g: Puolukka, sokeri.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 566 kJ / 135 kcal |
Rasvaa | 7.4 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 3.8 g |
Hiilihydraattia | 8.9 g |
– josta sokereita | 3.3 g |
Ravintokuitua | 0.8 g |
Proteiinia | 7.9 g |
Suolaa | 0.8 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.