Naudanlihaa hapanimeläkastikkeessa

Lisää toivottuja uutuuksia palvelutiskiin. Hapanimeläkastike on tuttu ja tykätty maku suomalaisessa ruokapöydässä. Ruuassa on sopivasti hapokkuutta, mukavasti tulisuutta ja tietenkin sitä aasialaista makeutta. Snellmanin kotimaisesta naudanlihasta tämäkin.
Toimitetaan sous vide – pakkauksessa.
Ainekset:
Naudanliha 33 % (Suomi), vesi, herkkusieni, tomaattipyre, valkokaali, sokeri, porkkana, sipuli, etikka, maissitärkkelys, jodioitu suola, chili, inkivääri, valkosipuli, karamellisoitu sokerisiirappi, mustapippuri, sarviapila.
Lämmitys: Kuumenna höyrykeitossa 90 °C 15-20 min. Avaa pakkaus ja tyhjennä tarjoiluvuokaan.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 362 kJ / 86 kcal |
Rasvaa | 1.6 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 0.6 g |
Hiilihydraattia | 9.9 g |
– josta sokereita | 6.3 g |
Ravintokuitua | 0.6 g |
Proteiinia | 7.6 g |
Suolaa | 1.2 g |
Laktoosia | 0,0 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.