logo
Open Close

Naudanlihaa ha­pa­ni­me­lä­kas­tik­kees­sa

2500 g, laktoositon, gluteeniton, voimakassuolainen

Kotimaista naudanlihaa

Herkkusieniä

Porkkanaa, sipulia, tomaattipyrettä

Chiliä, inkivääriä, valkosipulia

Hapanimeläkastike on tuttu ja tykätty maku suomalaisessa ruokapöydässä. Ruuassa on sopivasti hapokkuutta, mukavasti tulisuutta ja tietenkin sitä aasialaista makeutta. Snellmanin kotimaisesta naudanlihasta tämäkin.

Toimitetaan sous vide – pakkauksessa.

Ainekset:

Naudanliha 33 % (Suomi), vesi, herkkusieni, tomaattipyre, valkokaali, sokeri, porkkana, sipuli, etikka, maissitärkkelys, jodioitu suola, chili, inkivääri, valkosipuli, karamellisoitu sokerisiirappi, mustapippuri, sarviapila.

 

 

Lämmitys: Kuumenna höyrykeitossa 90 °C 15-20 min. Avaa pakkaus ja tyhjennä tarjoiluvuokaan.

Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

Energiaa 362 kJ / 86 kcal
Rasvaa 1.6 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0.6 g
Hiilihydraattia 9.9 g
– josta sokereita 6.3 g
Ravintokuitua 0.6 g
Proteiinia 7.6 g
Suolaa 1.2 g
Laktoosia 0,0 g
Tallenna