Mustikka-vaniljapuuro
”No niin täältä tulee makuanalyysia Kokkikartanon mustikka-vaniljapuurosta. Täytyy sanoa, etten ole ikinä maistanut mitään, mikä maistuisi näin paljon mustikkapiirakalta, mutta ei ole mustikkapiirakka. Hauska juttu. Hyvää on, jatkoon!”
-Oona, Hyvinkää
Aidon mustikkainen puuro
Mannapuuroon saatiin kunnon makua kotimaisesta mustikasta ja aina ihanasta vaniljasta. Mukana myös pikkasen kardemummaa.
Ainekset:
Vesi, suomalainen kerma, mustikka 10 % (Suomi), mannasuurimo (vehnä (Suomi)), sokeri, vaniljasokeri, jodioitu suola, kardemumma.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 509 kJ / 122 kcal |
Rasvaa | 7.1 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 4.2 g |
Hiilihydraattia | 13.2 g |
– josta sokereita | 8.3 g |
Ravintokuitua | 0.6 g |
Proteiinia | 1.2 g |
Suolaa | 0.4 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.