Lohipasta
”Tervehdys, nyt tulee palautetta tuoreeltaan Lohipastasta. Sisarukset ruokapöydässä:
– Maista sitä, se on ihan sairaan hyvää.
Toinen tuumasi maistettuaan:– Mulla lähtee kohta sielu.
-Jan, Sodankylä
Kaksikko on iältään 8 ja 6 eli taisitte onnistua 😃”
KERMASSA MUHITETTU PASTA
Yksinkertainen ruoka tarvitsee hyvät ainekset. Niitä ei tarvitse olla monta, kunhan ne maistuu yhdessä. Niin kuin tämä meidän lohipasta, jossa on reilusti Norjan lohta ja siihen täydellisesti sopivaa tomaattista kermakastiketta. Kalavaihtoehto meidän pastansyöjille.
Ainekset:
Vesi, lohi 18 % (Norja), tomaattisose, pasta (EU) (durumvehnäjauho, vesi), suomalainen kerma, tomaattimurska, sipuli, maissi-perunatärkkelys, rypsiöljy, jodioitu suola, tilli, suomalainen voi, valkosipuli, mausteet (musta-, valko- ja maustepippuri, laakerinlehti). Tuote saattaa sisältää ruotoja.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 609 kJ / 145 kcal |
Rasvaa | 5.9 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 2.3 g |
Hiilihydraattia | 16.3 g |
– josta sokereita | 2.4 g |
Ravintokuitua | 0.8 g |
Proteiinia | 6.6 g |
Suolaa | 1.1 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.