Lohipasta

Yksinkertainen ruoka tarvitsee hyvät ainekset. Niitä ei tarvitse olla monta, kunhan ne maistuu yhdessä. Niin kuin tämä meidän lohipasta, jossa on reilusti Norjan lohta ja siihen täydellisesti sopivaa tomaattista kermakastiketta.
Ainekset:
Vesi, lohi 18 % (Norja), tomaattisose, pasta (EU) (durumvehnäjauho, vesi), suomalainen kerma, tomaattimurska, sipuli, maissi-perunatärkkelys, rypsiöljy, jodioitu suola, tilli, suomalainen voi, valkosipuli, mausteet (musta-, valko ja maustepippuri, laakerinlehti). Tuote saattaa sisältää ruotoja.
Lämmitys uunissa 175 °C 40-50 min.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 600 kJ / 143 kcal |
Rasvaa | 5.7 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 2.3 g |
Hiilihydraattia | 15.9 g |
– josta sokereita | 2.4 g |
Ravintokuitua | 0.8 g |
Proteiinia | 6.5 g |
Suolaa | 1.0 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.