Lihamakaronilaatikko
”Tämä on niin hyvää, mieskin tykkäsi kovasti vaikka ns. valmisruokia arvostelee 😋”
– Ritva, Pieksämäki
Valmiina pöytään
Teimme lihamakaronilaatikosta myös valmiin version, ihan vaan siksi, että aina ei ole aikaa pyöräyttää tätä nopeaa ja helppoa herkkua. Ja toisaalta: moni sanoo, että makaronilaatikko on parhaimmillaan toisena päivänä pannulla paistettuna. Tästä sen voi heittää suoraan paistumaan.
Ainekset:
Suomalainen maito, Snellmanin naudanliha 18 % (Suomi), pasta (EU) (vehnäjauho, durumvehnäjauho), vesi, sipuli, kananmuna, suomalainen voi, jodioitu suola, maustepippuri, mustapippuri.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 669 kJ / 160 kcal |
Rasvaa | 7.1 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 3.4 g |
Hiilihydraattia | 14.5 g |
– josta sokereita | 3 g |
Ravintokuitua | 1.5 g |
Proteiinia | 8.2 g |
Suolaa | 1.1 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.