Lihamakaronilaatikko

Meidän versio suomalaisten yhdestä lempiruuasta lihamakaronilaatikosta valmistetaan kotimaisesta Snellmanin naudan jauhelihasta, makaronista sekä kotimaisesta voista ja maidosta. Vinkki: leikkaa viipale ja ja paista voissa pannulla. Helppoa ja hyvää!
Ainekset:
Suomalainen maito, Snellmanin naudanliha 17 % (Suomi), pasta (EU) (vehnäjauho, durumvehnäjauho), vesi, kananmuna, sipuli, suomalainen voi, jodioitu suola, maustepippuri, mustapippuri.
Lämmitys uunissa 175 °C 40-50 min.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 644 kJ / 154 kcal |
Rasvaa | 7 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 3.3 g |
Hiilihydraattia | 14.1 g |
– josta sokereita | 2.9 g |
Ravintokuitua | 1.4 g |
Proteiinia | 8 g |
Suolaa | 1.1 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.