Kylmäsavukirjolohipasta

Letkeää lohta lautaselle
Lisää kalaa on toivottu. Täältä tulee kylmäsavukirjolohipasta, ja hyvää on. Maistuva ateria yhdistää suomalaisen kirjolohen, kermaisen kastikkeen ja täyttävän pastan. Letkeä tapa lisätä
kalaa arkipöytään.

Ainekset:
Kylmäsavukirjolohikastike 190 g: Vesi, suomalainen kerma, kalaliemi (vesi, kirjolohi ruotoineen, sipuli, porkkana, fenkoli, laakerinlehti, suola), kirjolohi 17 % (Suomi), tomaatti, sitruunapyre, maissitärkkelys, sokeri, jodioitu suola, sipuli, sitruunakuori, persilja, tilli, valkopippuri, mustapippuri, kurkuma. Pasta 155 g: Pasta (EU) (durumvehnäjauho), vesi, rapsiöljy, jodioitu suola. Marinoidut kasviskuutiot 15 g: Porkkana, kurkku, sokeri, vesi, väkiviinaetikka, sitruunapyre, jodioitu suola, sitruunankuori. Tuote saattaa sisältää ruotoja. Pasta saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja sinappia.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 682 kJ / 163 kcal |
Rasvaa | 7.3 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 3.6 g |
Hiilihydraattia | 18 g |
– josta sokereita | 2.2 g |
Ravintokuitua | 0.9 g |
Proteiinia | 5.8 g |
Suolaa | 1.0 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.