Possunfileekastike aasialaisittain

Asiakkaiden toiveesta kehiteltiin maukas uusi kastike Kokkikartanon basmatiriisin kumppaniksi. Kastikkeeseen laitettiin reilusti suomalaista porsaan ulkofileetä. Lisättiin itse keitettyä lihalientä, kookoskermaa ja reilusti aasialaisia makuja kuten vihreää currytahnaa, chiliä, inkivääriä ja limeä.
Toimitetaan sous vide-pakkauksessa.
Ainekset:
Porsaan ulkofileesuikaleet 47 % (porsaan ulkofilee (Suomi), vesi, suola, aromi, hapettumisenestoaine (E331), glukoosi (maissi)), lihaliemi (vesi, porsaanluu (Suomi), porsaanliha (Suomi), sipuli, suola, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti)), sipuli, kookoskerma (kookosuute, vesi), vihreä currytahna (sitruunaruoho, vihreä chili, vesi, sipuli, valkosipuli, galangal, suola, korianteri, kaffirlime, kurkuma), porkkana, kasvisöljy (rypsi, rapsi), limemehu, sokeri, vesi, maissitärkkelys, inkivääri, chili, jodioitu suola, kurkuma, limeen lehti.
Lämmitys: Kuumenna höyrykeitossa 90 °C 15-20 min. Avaa pakkaus ja tyhjennä tarjoiluvuokaan.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 552 kJ / 132 kcal |
Rasvaa | 7 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 2.9 g |
Hiilihydraattia | 5.9 g |
– josta sokereita | 3.8 g |
Ravintokuitua | 0.7 g |
Proteiinia | 11.1 g |
Suolaa | 1.3 g |
Laktoosia | 0,0 g |