Paahdettu palsternakkakeitto


KERMAINEN KEITTO PAAHDETUSTA PALSTERNAKASTA
Paahdettiin palsternakkoja uunissa niin, että pintaan saatiin kunnon karamellisointi. Soseutettiin ja lisättiin kermaa. Tällaista keittoa syödään yleensä ravintoloissa mutta nyt sen voi lusikoida kotona, töissä tai ihan missä vaan kaikessa rauhassa. Keittoa voi halutessaan tuunata paahdetuilla siemenillä, pähkinöillä tai jos maistuu niin vaikka pekoninmuruilla.
Ainekset:
Vesi, palsternakka 20 % (EU), Valio® kerma (Suomi), peruna, sipuli, Valio® voi (Suomi), jodioitu suola, valkopippuri.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 373 kJ / 90 kcal |
Rasvaa | 7 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 4.1 g |
Hiilihydraattia | 5.4 g |
– josta sokereita | 2.2 g |
Ravintokuitua | 1.5 g |
Proteiinia | 0.6 g |
Suolaa | 0.8 g |
Laktoosia | <0,01 g |