Lihakeitto

“Haluan vain lähettää terveisiä kokki-joukkueellenne, että lihakeittonne on todella hyvää ja ruokaisaa. Erottuu valmiskeittojen joukosta ihan ykköseksi! 10++”
-Liisa, Espoo
Tunneissa syntynyt soppa
Tämä keitto keitetään omaan Pietarsaaressa tehtyyn lihaliemeen ja sen kyllä maistaa. Liha on mureaa Snellmanin naudanlihaa ja kaverina kotimaiset juurekset. Reseptin löydät alta.

Ainekset:
Peruna, lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), Snellmanin naudanliha 14 % (Suomi), vesi, tuoreet vihannekset (porkkana, sipuli, palsternakka, lanttu), jodioitu suola, persilja, lipstikka, maustepippuri, mustapippuri, sellerinsiemen, laakerinlehti.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 300 kJ / 71 kcal |
Rasvaa | 1.3 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 0.5 g |
Hiilihydraattia | 6 g |
– josta sokereita | 1.2 g |
Ravintokuitua | 1.3 g |
Proteiinia | 8.2 g |
Suolaa | 0.9 g |
Laktoosia | 0.0 g |