Lihapullat

”Ainoat valmislihapullat, jotka maistuu aidoilta kotona tehdyiltä pullilta! Omnomnom”
– Tanja, Kankanpää

Kotimaisesta lihasta
Meille tärkeää on, että ruoka tehdään samalla lailla kuin kotona, vaikka tehdään pienessä ruokatehtaassa. Tärkeintä on hyvät raaka-aineet, tässä tapauksessa siis kaikki lähtee Snellmanin kotimaisesta naudan- ja sianlihasta. Ainekset sotketaan, pyöritellään ja paistetaan. Parasta saat, kun lämmität pannulla.
Ainekset:
Ainekset: Snellmanin naudan- ja sianliha 87 % (Suomi), sipuli, korppujauho (vehnäjauho, suola, hiiva), vesi, kananmuna, kerma (Suomi), suola, mausteet (musta-, mauste- ja valkopippuri), rypsiöljy.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 1041 kJ / 248 kcal |
Rasvaa | 16.8 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 7.2 g |
Hiilihydraattia | 6.1 g |
– josta sokereita | 0.9 g |
Ravintokuitua | 0.6 g |
Proteiinia | 17.2 g |
Suolaa | 1.1 g |
Laktoosia | 0,01 g |