Lapin pyörykät kastikkeessa

Kyllä lihapullassa pitää olla makua. Tämä maukas pyörykkä tehdään Snellmanin kunnon jauhelihasta ja ryyditetään savuporolla. Pyöryköiden kaverina on kermaisen täyteläinen smetanakastike ja kotimaisia puolukoita.
Saatavilla helmikuusta 2023 alkaen.
Ainekset:
Puolukka-smetanakastike 1300 g: Lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, suola, mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), vesi, puolukka 10 % (Suomi), sipuli, Valio® kerma, Valio® smetana 8 % (Suomi), siirappi, vehnäjauho, tomaattipyre, Valio® VOI (Suomi), rapsiöljy, jodioitu suola, timjami, mustapippuri. Lihapyörykät 1200g: Snellmanin naudan- ja sianliha 81 % (Suomi), sipuli, korppujauho (vehnäjauho, suola, hiiva), vesi, poronliha 6 % (Suomi, Ruotsi), kananmuna, Valio® kerma (Suomi), suola, mustapippuri, maustepippuri, valkopippuri.
Lämmitys: uunissa 175°C 40-50min
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 805 kJ / 193 kcal |
Rasvaa | 13.3 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 6.2 g |
Hiilihydraattia | 8.8 g |
– josta sokereita | 3.7 g |
Ravintokuitua | 0.7 g |
Proteiinia | 10.2 g |
Suolaa | 1.1 g |
Laktoosia | <0,01 g |