Broilerin sisäfilee ja risotto


UUTUUS KAUPOISSA HELMIKUUSSA 2022!
Otettiin broilerin parhaat palat, paistettiin pannulla, ja laitettiin mukaan hyvät mausteet. Lisukkeena mehevä risotto blanco – vaikka me kutsutaan sitä keravalaisittain ihan vaan risotoksi.
Ainekset:
Risotto 200 g: Kanaliemi (vesi, luullinen broilerinliha, palsternakka, sipuli, suola, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti)), riisi 23 % (Italia), Valio® kerma (Suomi), sipuli, Valio® voi (Suomi), Grana Padano juusto (maito (Italia), suola, juoksute, kananmunan lysotsyymi (E1105)), sokeri, jodioitu suola, valkosipuli, fenkoli, kurkuma. Broilerin sisäfilee 100 g: Broilerin sisäfilee 90 % (Suomi), sokerisiirappi, rypsiöljy, maissitärkkelys, suola, sitruunankuori, paprikajauhe, viherpippuri, mustapippuri. Maustetut pavut 50 g: Vihreä papu 91 % (EU), oliiviöljy, sokeri, valkosipuli, jodioitu suola, basilika, mustapippuri.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 607 kJ / 145 kcal |
Rasvaa | 5.8 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 2.4 g |
Hiilihydraattia | 13.7 g |
– josta sokereita | 2.6 g |
Ravintokuitua | 1 g |
Proteiinia | 8.6 g |
Suolaa | 0.8 g |
Laktoosia | <0,01 g |